Sponsoren

Hubo Duijts

H&H Koopjes

De Krottepoffers

Peter Vaes / Alda Electro

Smolenaers Constructie & Plaatwerk bv

Genugten Groep

Houben Technische en Industriële Dienstverlening

Jan Meeuws / Meeuws Decoraties

Dörpsoverlek Ni-jwieert

Welzijnsorganisatie Vorkmeer

Houben Souren Verhuur

Drukkerij Buijs

Sparkle Tekst & Communicatie

Bloemstyling ’t Roosje

Kluskens Design

Laco Nederweert

Hansen Dranken

Eric Kusters

Henk van der Schoor

 

 

Sponsoren

PUGN draait volledig op vrijwilligheid en bereidwilligheid en start volledig budgetloos. Het initiatief ontvangt (nog) geen subsidie. Dat is jammer. Anderzijds is PUGN bedoeld om ondernemers met een leegstaand winkelpand een tijdelijke inrichting te bieden om het pand op een aantrekkelijke manier te tonen, teneinde het op (korte) termijn te kunnen verhuren of verkopen. We veronderstellen hiermee de ondernemers in de kern van Nederweert, de gemeente Nederweert, de kunstenaars en de levendigheid in de kern van Nederweert van dienst te zijn. Een aantal ondernemers heeft al hun sponsoring c.q. medewerking toegezegd aan PUGN.

 

Draagt u het initiatief een warm hart toe, steunt u kunst en cultuur en bent u voorstander van een snelle verhuur/verkoop van leegstaande panden in de kern van Nederweert, sponsor dan PUGN. Iedere bijdrage, financieel of in natura, wordt zeer gewaardeerd.

 

Speciale dank

Harold Kuepers / Nederweert24 en Dion Huiberts / Ospel-actueel voor het beschikbaar stellen van een mooie selectie foto's van de opening...

 

Wederdienst

Vanzelfsprekend biedt PUGN een wederdienst aan de sponsor. Bijvoorbeeld de vermelding van het logo op drukwerk, op de site en op het promo-scherm in het pand, vermelding van de bedrijfsnaam en de sponsoring op facebook. Afhankelijk van het beschikbare pand kan het eventueel ook mogelijk zijn een gedeelte van een etalage in te richten. De manier van bedrijfsnaamvermelding c.q. –promotie is afhankelijk van de mogelijkheden bij het desbetreffende beschikbare pand en wordt in onderling overleg met de werkgroep PUGN afgesproken.

 

Een afspraak voor sponsoring maken kan via popupgalerienederweert@spark-le.nl

PUGN Pop Up Galerie Nederweert | Kerkstraat 53, [Lambertushof] Nederweert

Voor informatie: 06-54901355 of 06-23901812 | popupgalerienederweert@spark-le.nl

Openingstijden: Vrijdag, zaterdag en zondag 13.00 – 17.00 uur